/ / Brak produkcji i czcionek capistrano, szyn, ember cli gem? - ruby-on-rails, ember-cli

Brak produkcji i czcionek Capistrano, szyn, klejnotów Ember Cli? - ruby-on-rails, ember-cli

Próbuję wdrożyć aplikację, która używa ember-cli-rails przez capistrano. Wszystko działa dobrze, ale nie ma images i fonts w production. Położyłem moje styles w app.scss I użyć url("some.images") jako pomocnik. Próbowałem obu sposobów prekompilacji moich zasobów lokalnie, a następnie wdrożyć go, a nie prekompilować aktywów i niech capistrano czy to. Żaden ze sposobów nie zadziałał. Nie ma images i fonts. Próbowałem innego podobnego pomocnika image-path, image_path , image-url , image_url tak dalej, ale żadna z nich nie pomogła. Próbowałem skonfigurować rails się przez umieszczenie config.serve.static.assets = true w production.rb mimo że nie sądzę, że jest to konieczne, ale wciąż nie ma szczęścia. Kiedy sprawdziłem stronę w production to mówi can not load the image. Wygląda na to, że coś jest nie tak z pomocnikiem (url("some.images")) Używam?? Podążyłem za prawie wszystkimi powiązanymi informacjami na ten temat stackoverflow ale żaden z nich nie działał. Nie wiem, czego tu brakuje?

app.scss:

body {
background: url("bg.png");
font-weight: 400;
}

production.rb:

config.assets.js_compressor = :uglifier
config.assets.compile = false
config.assets.digest = true
config.serve_static_files = ENV["RAILS_SERVE_STATIC_FILES"].present?

Capfile i deploy.rb są normalne, z których można korzystać capistrano.
Rails vesion wynosi 4,2 i Ember wersja to 0.2.7.
Każda pomoc będzie doceniona.

Odpowiedzi:

0 dla odpowiedzi № 1

Okazało się, że zmieniając config.assets.compile = false do true.to działa.