/ / Google Chrome unikne WYSIWYG Javascriptu - ajax, drupal, embed, wysiwyg

Google Chrome unikne WYSIWYG Javascript - ajax, drupal, embed, wysiwyg

Takže môj problém je pomerne jednoduchý, preto som hľadal riešenie po celej spoločnosti Google, ale ešte jeden hľadám.

Problém je, že som vyvinul doplnok WYSIWYGpre modul / rámec WYSIWYG spoločnosti Drupal (nie je isté, či je to relevantné). Účelom doplnku je umožniť vkladanie video súborov do obsahu WYSIWYG. Náš klient ponúka rozhranie na nahrávanie / úpravu videa, ktoré ich zákazníci používajú na vkladanie súborov. na ich stránkach.

Jednoducho povedané, môj doplnok otvorí kontextové oknov prípade, že používateľ vyberie jedno zo svojich videí, ktoré boli stiahnuté z jeho účtu na klientskej stránke, doplnok potom zavolá API a vráti sa s HTML a JavaScript na vloženie videa, ktoré sa potom vloží do obsahu WYSIWYG.

V prehliadači Firefox to funguje ako kúzlomať s tým niekoľko problémov v prehliadači Chrome. Po ladení tam a späť som si všimol, že vložený JavaScript vo vnútri editora WYSIWYG unikol (IE, citácie zmenené na & quot atď.).

S Firefoxom sa tak nestane, takže je to najviacpravdepodobne Chrome, ktorý ho spôsobuje, alebo možno aj Webkit? Už som skontroloval kód HTML a JavaScript, ktorý sa vráti prostredníctvom volania Ajax, a je to v poriadku, keď sa vloží do WYSIWYG, unikne.

WYSIWYG editor, ktorý som testoval, je mimochodom TinyMCE.

odpovede:

2 pre odpoveď č. 1

Pridanie ako odpoveď pre @tobbr na pomoc ostatným používateľom SO:

Vyriešil som to pridaním skriptu do tabuľky db miesto a potom načítanie pomocou drupal_add_js s hook_nodeapi. funguje lepšie a rieši ďalší problém súvisiaci s IE