/ / Používanie služby Google Play v nákupoch aplikácií na implementáciu hlasovacieho systému s účtovaním - Android, nákup v aplikácii, Google Play, služby Google Play, fakturácia v aplikácii

Používanie služby Google Play v nákupoch aplikácií na implementáciu hlasovacieho systému s účtovaním - Android, nákup v aplikácii, Google Play, služby Google Play, fakturácia v aplikácii

Mám aplikáciu, v ktorej chcem implementovať systém, v ktorom používateľ zaplatí nákup v aplikácii za každé hlasovanie, ktoré odovzdáva. Používateľ môže hlasovať toľkokrát, koľko si želá.

Nákup služby Google Play v aplikácii poskytuje dva typy produktov v aplikácii -

  1. Organizovaný
  2. predplatné

(Nespravovaný typ spadá pod zastaranú verziu rozhrania API, takže ju nemôžem použiť)

Pokiaľ ide o moju požiadavku, predplatné sa vôbec nezhoduje.

Spravovaný typ tiež hovorí - "Spravované položky, ktoré je možné zakúpiť len raz na účet používateľa v službe Google Play". Toto obmedzuje používateľa iba na jeden hlas na jedného súťažiaceho, ktorého hlasuje.

Položka spravovaného nákupu je tiež spotrebiteľná, ale hlasovanie nemôže byť.

Preto mám pocit, že Google v systéme nákupu aplikácií nie je určený pre moju požiadavku.Je to pravda? Existuje nejaká cesta okolo?

odpovede:

0 pre odpoveď č. 1

Takže som poslal Google Help Desk a povedali, že moje požiadavky nie je možné splniť prostredníctvom nákupu v aplikácii. Takže to nie je ísť.