/ / Aktualizujte súbor apk v službe Google Play - Android, python-2.7, sqlite3, apk, kivy

Aktualizujte súbor apk v službe Google Play - android, python-2.7, sqlite3, apk, kivy

Chcem zverejniť aplikáciu pre Android, ktorú som vyvinul, ale má menšie obavy.

Aplikácia sa načíta pomocou databázový súbor (alebo súbor sqlite3), Ak v budúcnosti dôjde k aktualizáciám a tieto aktualizácie sa zameriavajú iba na aplikáciu funkčnosť bez štruktúra databázy, Chcem používateľom umožniť, aby si svoje uložené záznamy ponechali vo svojich súboroch sqlite3.

Aký je teda najlepší postup odosielania aktualizácií? Kompilovať súbory APK iba s novým aktualizovaným kódom a bez databázových súborov? Alebo existuje nejaký iný návrh?

PS: Nepracujem s Java a Eclipse, ale s python pre Android a platformou Kivy, čo je úžasný nový spôsob vývoja aplikácií pre Android.

odpovede:

0 pre odpoveď č. 1

Ak používate miestny sqlite, musítevloženie súboru databázy do aplikácie ako zlyhanie, znamená to, že neexistuje žiadna databáza. V prípade aktualizácií má databáza čísla verzií, v ktorých nemôže aktualizovať databázu, ak je číslo verzie rovnaké ako predchádzajúce aktualizácie aplikácie.


0 pre odpoveď č. 2

Rovnaký problém som mal pri spustení aplikácie, ale od tej doby Kivy nemá riešenie pre to som sa snažil vytvoriť adresár mimo mojej aplikácie adresára v android s jednoduchým os.mkdir("../##") a dal som tam všetky súbory. Dúfam, že to pomôže!