/ / Existuje dobrý balík ASP.NET na implementáciu autentifikácie a profilov v štýle StackExchange - asp.net, oauth-2.0, openid, dotnetopenauth

Existuje dobrý balík ASP.NET na implementáciu autentifikácie v štýle StackExchange a profilov - asp.net, oauth-2.0, openid, dotnetopenauth

Som oboznámený s ASP.NET Členstvo, profil, autorizovanie formulárov atď., Ako aj OpenId / OAuth. Avšak nenašiel som skvelý zdroj na spájanie skutočne inteligentného a moderného prihlasovacieho a profilového systému s podporou OpenId podobného tomu, čo robí StackExchange. Existuje balík alebo šablóna, ktorá pridáva autentifikáciu a profily podobné StackExchange? V ideálnom prípade, čo Hľadám tieto funkcie:

  • Inštalácia NuGet do existujúceho projektu MVC ALEBO štartovacia šablóna pre MVC
  • Umožňuje autentifikáciu pomocou OpenId, FaceBook, Twitter alebo in-site s čistým používateľským rozhraním
  • Umožňuje priradiť FaceBook a Twitter OAuth k existujúcemu účtu, ktorý môže alebo nemusí používať OpenId.
  • Umožňuje zlúčenie a úpravu viacerých metód overovania, podobne ako pri StackOverlow, ak sa prihlasujete pomocou viacerých metód.

DotNetOpenAuth sa blíži, ale stále sa spolieha navývojár, ktorý zvládne komplexnejšie prípady zlúčenia prihlásení a priradenia tokenov OAuth k používateľom. Zdá sa, že už by existovala dobrá základná šablóna alebo balík, ktorý by vám poskytol úplne moderný príbeh o autentizácii pomerne rýchlo.

odpovede:

1 pre odpoveď č. 1

Možno StackId môže byť užitočné. Je postavená nad tímom DotNetOpenAuth tímom StackExchange. Jeho popis nájdete v zoznam projektov OpenExcnage open source, Nemá však balík Nuget.