/ / Ako vyplniť TextBox v InsertItemTemplate (ListView) vybranou hodnotou z ModalPopup zobrazenou kliknutím na odkaz v InsertItemTemplate? - asp.net, listview, modalpopup

Ako vyplniť TextBox v InsertItemTemplate (ListView) s vybranou hodnotou z ModalPopup zobrazené kliknutím na prepojenie v InsertItemTemplate? - asp.net, listview, modalpopup

Naozaj som vynaložil značné úsilie, aby som nejako našiel odpoveď; Po neúspechu som prehľadal mnoho fór a potom som prišiel sem obťažovať odborníkov. Prosím pomôžte!

Mám Listview v USerControl môjho hlavnéhoforma; jeho InsertItemTemplate má TextBox, ktorého hodnota sa má vyplniť kliknutím na tlačidlo Link v riadku iného Listview (v inom UserControl) na paneli ModalPopUp, ktoré sa objaví, keď sa klikne na tlačidlo Link v nadradenom UserControl. Po výbere (kliknutím na tlačidlo LinkButton v ModalPopUp) sa ModalPopup okamžite zatvorí a v kódovom pozadí Child-UserControl uložím vybranú hodnotu do premennej relácie. Môj problém je (Pretože InsertItemTemplate sa už zobrazuje) Neviem, kam umiestniť kód na vyplnenie textového poľa (v nadradenom UserControl) uloženou hodnotou z premennej Session-Variable.

ItemCreated, ItemDataBound sú už spustenépred zobrazením ModalPopUp. Aj keď mám požadovanú hodnotu textového poľa v premennej relácie, nemôžem vyplniť textové pole v poli InsertItemTemplate.

Budem oceniť akékoľvek návrhy, ak niekto z vásnašli odpovede na takúto situáciu. Mám pocit, že by sa mal InsertItemTemplate znova načítať a toto TextBox v ňom by sa malo vyplniť v ItemCreated pre dátový typ InserItem. Ale neviem, ako sa to podarí ???

Akékoľvek myšlienky vítané. Podobnú logiku mám na mnohých miestach svojej aplikácie; a ak to nedokážem, výrazne to ovplyvní moju aplikáciu :-(.

Dúfam, že mi jeden z vás pomôže. Vďaka.

odpovede:

0 pre odpoveď č. 1

Vďaka. Mohol by som to napraviť. Uvádzam to tu pre niektorých nováčikov (ako ja), ktorí môžu čeliť podobnému problému.

Otázkou bolo, kam vložiť kód (pre vybranú hodnotu vyplniť textové pole do InsertItemTemplate) v scenári opísanom vyššie v otázke.

Zistil som, že v prípade predbežného vykreslenia nadradeného UserControl v režime PostBack po nájdení uvedeného ovládacieho prvku TextBox prostredníctvom e.InsertItem.FindControl("TextBox"), Môžem ho vyplniť vybranou hodnotou. Neviem, či je to najlepší spôsob, ako to urobiť, ale teraz to funguje dobre.

Dúfam, že to môže niekomu pomôcť! Vďaka.