/ / Ako získať prístup k službe Windows Azure ServiceBus Queue z aplikácie Windows Phone 8? - azúrové, windows-phone-8, azúrové-mobilné služby, azureservicebus, azure-servicebus-fronty

Ako získať prístup k Windows Azure ServiceBus Queue z aplikácie Windows Phone 8? - azúrové, windows-phone-8, azure-mobile-services, azureservicebus, fronty azur-servicebus

Dokumentácia pre WindowsAzure.Messaging.Managed uvádza účel balíka ako:

Použite pri registrácii klientov služby Windows Azure Service Bus a Notifikačných uzlov (pre aplikácie Windows Store a Windows Phone 8). Pridá Microsoft.WindowsAzure.Messaging.Managed.dll do vášho projektu.

Bohužiaľ nikde nie je jasný popis, ako získať prístup k mechanizmom Windows Azure ServiceBus Queues z aplikácie Windows Phone 8.

Existuje nejaký spôsob, ako získať prístup k ServiceBus Queues z aplikácie Windows Phone 8? A ak áno, ktoré balenie by to malo umožniť?

odpovede:

1 pre odpoveď č. 1

Rozbočovače Azure Notification Hubs poskytujú všetky funkcie SDK pre .NET (desktop) a funkcie iba pre zariadenia (správa registrácií) SDK pre WP, WinRT, Android a iOS.

Všestranná súprava Azure Service Bus je iba pre .Net (desktop). Ale je možné použiť REST API na prístup k základným funkciám frontov / tém z akejkoľvek platformy, ktorá podporuje HTTP vrátane Widows Phone.


0 pre odpoveď č. 2

K dispozícii je nová knižnica, ktorá pracuje so systémami Windows 10, Windows 8 a mnohými ďalšími

http://www.nuget.org/packages/AzureSBLite/ Testoval som na Windows 10 a funguje oboje. Okrem niekoľkých vynikajúcich príkladov: https://github.com/ppatierno/azuresblite-examples