/ / Stlmiť všetok zvuk z komponentu WebBrowser? - delphi, winapi, delphi-xe

Stlmiť celý zvuk z komponentu WebBrowser? - delphi, winapi, delphi-xe

Ako to môžem urobiť, chcem v podstate všetko stlmiťzvuk (videá, hudba) z môjho komponentu WebBrowser. Existuje nejaký spôsob, ako to urobiť? Chcem to iba stlmené z komponentu webbrowser programu, nie z hlasitosti mojich počítačov.

odpovede:

1 pre odpoveď č. 1

Ak používate predvolený program TWebBrowser, „Som nespočetný, že to nebudete môcť urobiť bez stlmenia zvuku celej aplikácie. Dôvody, pre ktoré sa domnievam, že to nemožno urobiť:

  1. Komponent TWebBrowser je vlastne iba obalpre rozhranie Microsoft Internet Explorer, ktoré je prístupné cez objekt COM. Teraz je možné zakázať nejaký zvuk v Internet Exploreri prostredníctvom jeho nastavení, ale neviem, či vám TWebBrowser umožňuje zmeniť tieto nastavenia pre vašu konkrétnu inštanciu.

  2. Niektoré zvuky na webových stránkach (hudba, video) nemusia byť k dispozíciiprehrať ich môže dokonca samotný prehliadač, ale niektoré doplnky ako Flash Player, Shockwave Player atď. Vo väčšine prípadov sa nestlmia ani pri zmene nastavení prehliadača Internet Explorer tak, aby sa neprehrali žiadne multimediálne súbory.

Obávam sa, že budete mať dosť ťažkú ​​prácu pri dosiahnutí tohto cieľa bez zmeny nastavení zvuku v systéme Windows.

Teraz, ak sa zameriavate na systém Windows Vista a novšiemôže byť schopný vynútiť čiastočné stlmenie vašej aplikácie vytvorením nového rozhrania vašej aplikácie na vykreslenie WebBrowsera (podobne ako to robí Internet Explorer pre každú kartu). Týmto spôsobom môžete zmeniť nastavenie zvuku pre každé z vašich aplikačných rozhraní osobitne pomocou systémového zvukového mixéra.