/ / Ako spojiť natívnu knižnicu (.so + .jar) na opätovné použitie v nových projektoch Eclipse pre Android? - Eclipse, jar, android-ndk, zdieľané knižnice

Ako zbaliť natívnu knižnicu (.so + .jar) na opätovné použitie v nových projektoch Eclipse Android? - zatmenie, jar, android-ndk, zdieľané-knižnice

Mám knižnicu C ++ a urobil som nejaký kód JNI na jeho export do sveta Android. Vytvoril som tiež aplikáciu pre Android, ktorá používa moje rozhranie JNI.

Na použitie knižnice som importoval všetky *.java a * .h / * .cpp súbory v mojom projekte Eclipse App (do správneho priečinka), potom som pre NDK vytvoril * .mk súbory. Zostavil som knižnicu s ndk-build a načítal ju do cieľového zariadenia pomocou Eclipse. Aplikácia funguje dobre.

Teraz by som chcel oddeliť aplikáciu od internetuknižnicu. Takže som zostavil meno.jar, ktoré obsahuje súbory Java rozhrania JNI, potom som zostavil libname.so s ndk-build pre veci C ++. Potom som dal name.jar do newproject / libs a libname.so do newproject / libs / armeabi. Zvážte „nový projekt“ aplikáciu, ktorú som vytvoril bez zdrojového kódu knižnice (nechcem uvoľniť zdrojový kód, iba .jar a .so).

Výsledkom je zlyhanie aplikácie s výpisom pamäte do LogCat. Použil som System.loadLibrary („name“) v statickom kontexte.

Môže mi niekto pomôcť?

odpovede:

2 pre odpoveď č. 1

Moja procedúra bola v poriadku. Našiel som problém: moja aplikácia načítala lib a spustil sa kód C ++. Mimochodom k havárii došlo na začiatku hovoru soketu (). Musel som nastaviť povolenie INTERNET do súboru manifestu.