/ / Ako dlho bude rozhranie API pre kontakty Google podporované a je to používateľ API služby Google People zamýšľanou náhradou? - kontakty Google, Google-ľudia

Ako dlho bude podporované rozhranie API pre kontakty Google a je to používateľ API služby Google People zamýšľanou náhradou? - kontakty Google, Google-ľudia

V súčasnosti služba API Ľudia nenahrádzavšetky kontakty, ktoré vykonal API pre kontakty, ale navrhuje sa ako náhrada. Ak by som chcel starý zoznam, ktorý by zahŕňal Most Contacted a iné kontakty, som presvedčený, že by som potreboval rozhranie API pre kontakty. Ako dlho má byť tento API podporovaný?

odpovede:

1 pre odpoveď č. 1

Áno, používateľ API nahradí API pre kontakty.

Nové rozhranie People API používa najnovšie protokoly a technológie a nakoniec nahradí rozhranie Contacts API, ktoré používa protokol GData.

Oznámenie API pre ľudí

Rozhranie API pre kontakty nebolo zastarané, takže nevieme, ako dlho to bude okolo. Akonáhle spoločnosť Google odmietne API, je zvyčajne k dispozícii po dobu 1-3 rokov, kým sa úplne vypne.


1 pre odpoveď č. 2

No, stále je podporovaná. Založený na Dokumentácia Google v3 pre dokumentáciu, že ak chcete mať len prístup na čítaniepoužívateľov ", potom je to čas, kedy potrebujete používať aplikáciu People API. Nie je tu uvedené, že rozhranie API pre kontakty v3 bude zastarané a zastaví podporu tu.

Tiež založené na Zmluvné podmienky služby API služby Google, po 20. apríli 2015 sa neuplatňuje politika odpisovania v API pre kontakty.