/ / Nedá sa spustiť aplikácia s SQLite - Objective-c - ios, sqlite, uitableview, sqlite3

Nemožno spustiť aplikáciu s SQLite - Objective-c - ios, sqlite, uitableview, sqlite3

Snažím sa zachytiť údaje z databázy sqlite3a uviesť ich v UITableView. Pridal som rámec libsqlite3, ale keď ho spustím, dostanem 10 chýb, jednu za každý štvorcový riadok. Jedna zo správ, ktoré dostanem, je:

"_sqlite3_close", referenced from:
-[AppDelegate initializeDatabase] in AppDelegate.o

Takmer každá správa je takáto, ale s odlišnými riadkami sql. initializeDatabase je metóda, pri ktorej sa databáza otvára.

Čo môže byť zlé?

odpovede:

1 pre odpoveď č. 1

Vyzerá to, že máte hlavičky libsqlite v ceste vyhľadávania hlavičiek, ale knižnica sqlite sama osebe nie je prepojená s vaším cieľom.

  • Kliknite na cieľ svojej aplikácie.
  • Otvorte kartu Vytvoriť fázy
  • Vyberte možnosť „Prepojiť binárne súbory s knižnicami“ a pridajte sqlite

tu zadajte popis obrázku

Namiesto toho použite rozhranie raw-C na sqlite, čo je celkom výstižné, možno budete chcieť použiť obal Objective-C. Nazýva sa jeden obľúbený obal FMDB, a táto knižnica sa dá rýchlo nainštalovať pomocou populárnej CocoaPods nástroj pre správu knižníc.

CocoaPods vám ušetrí čas tým, že automaticky prepojí vaše knižnice, ako aj všetky ostatné prechodné závislosti (knižnice, ktoré knižnica používa). Aj keď je to veľmi výhodné, stále je dôležité postupne sa učiť, čo sa deje v zákulisí, preto sa pokúste nastaviť niektoré knižnice manuálne, ako ste to už urobili.