/ Importovanie existujúceho dynamického webového projektu java do Eclipse - java, zatmenie

Importovanie existujúceho projektu dynamického webového java do Eclipse - java, zatmenie

Ako môžem importovať a java webový projekt do Eclipse IDE, v dialógovom okne pre import existuje iba a vojna môžete nahrať súbor. Ale nemohol som nájsť niečo ako importovať projekt.

tu zadajte popis obrázku

Takže ako môžem importovať jav webový projekt? Ďakujem!

odpovede:

9 pre odpoveď č. 1

Vždy môžete importovať svoj projekt, ktorý ste si vytvorili, predtým pomocou nástroja Eclipse pomocou možnosti "Existujúci projekt do pracovného priestoru".

Bude priamo načítať všetky balíky vášho dynamického webového projektu súvisiace so štruktúrou priečinkov Eclipse.

A ak chcete importovať webový projekt, ktorý jemôže byť vykonaná s použitím iného IDE ako Eclipse a ak je to čistý webový projekt ako použitie importu WAR, pretože je to úplný spôsob, ako importovať akýkoľvek webový projekt. Pre tento predpoklad je, že pri exportovaní projektu máte v súbore WAR.

Poznámka:- Nepracoval som s inými IDE ako Eclipse toľko. Takže môžem povedať, že môžu byť iní, ktorí vedia importovať projekt vytvorený z iných IDE ako Eclipse.


3 pre odpoveď č. 2

Použite New -> Java Project -> Otvorí sa okno -> Zrušte začiarknutie Použiť predvolenú polohu -> Prejsť na koreň projektu -> Dokončiť


2 pre odpoveď č. 3

Môžete importovať existujúce projekty (ľubovoľný typ) z nižšie umiestneného umiestnenia v aplikácii Eclipse

File > Import > Existing Project into Workspace

1 pre odpoveď č. 4

Pomocou týchto "existujúcich projektov do pracovného priestoru" využ zdôraznili? Za predpokladu, že hovoríte o existujúcom projekte Eclipse a nie o projekte, ktorý má iba kód, inak stačí vytvoriť nový webový projekt a zkopírujete zdroj.