/ / Nedá sa nájsť Tomcat Runtime v Eclipse Mars - java, zatmenie, tomcat, server, eclipse-mars

Nemôže nájsť Tomcat Runtime v Eclipse Mars - java, eclipse, tomcat, server, eclipse-mars

Som nový programátor webov v jazyku Java a somzápasí s niektorými problémami. Chcem vytvoriť nový runtime server pomocou Tomcat, ale jediné, čo si môžem vybrať zo zložky Apache, súvisí s Geronimo. Nainštaloval som všetky adaptéry pre Apache, naozaj neviem, čo ešte môžem robiť. Prosím pomôžte mi.

tu zadajte popis obrázku

odpovede:

6 pre odpoveď č. 1

Musel som pridať adaptéry servera JST a JSTRozšírenia serverových adaptérov. Ak ich chcete získať, prejdite na stránku Pomocník -> Inštalovať nový softvér. Potom, keď som išiel do prostredia New Runtime Environment (vaša obrazovka), mal som druhú možnosť Apache a v tom boli servery Tomcat.


0 pre odpoveď č. 2

Možno práve z ponuky chýba?

Ak prejdete na „Okno> Zobraziť zobrazenie> Iné ...“ a potom do filtra napíšete Servery, zobrazí sa?

Tiež sa uistite, že ste si stiahli balík „Eclipse For Java EE Developers“, pretože neverím, že „Eclipse for Java Developers“ obsahuje zobrazenie Servery.

Eclipse for Java EE Developers: http://www.eclipse.org/downloads/packages/eclipse-ide-java-ee-developers/indigosr1


0 pre odpoveď č. 3

Apache tomcat plugin pre Eclipse je súčasťou WTP (platforma Eclipse Web Tools Platform), ale môžete ju získať osobitne tu, Jednoducho pretiahnite odkaz do svojho pracovného priestoru a nainštalujte ho. Potom budete môcť nakonfigurovať spustený server Tomcat vo svojom zatmení IDE.

Ak narazíte na problémy s doplnkom Tomcat, potom nasledujúcim krokom je len inštalácia WTP tu, Skopírujte odkaz a vložte ho do poľa adresy URL pre intaláciu. Skontrolujte celú možnosť WTP a nainštalujte všetko.


0 pre odpoveď č. 4

Mám úplne rovnaký problém ako vy a používam zatmenie kyslíka.

Potom skúsim zatmenie Mesiaca, páni, funguje to!