/ / Problém týkajúci sa databázy v weboch 3.0 ENYO Sqlite - jquery, html5, cordova, webos

Problém týkajúci sa databázy v webos 3.0 ENYO Sqlite - jquery, html5, cordova, webos

Som nový v oblasti vývoja aplikácií s dotykovou podložkou. Používam Enyo framework a sqlite databázu. Vyskúšal som príklad uvedený v dokumente, ale zdá sa, že údaje sú dočasne uložené. Akonáhle obnovím prehľadávač alebo zkompilujem svoju aplikáciu, údaje sa stratia. Mám otázky týkajúce sa databázy:

  1. Chcem vytvoriť databázu osobitne, nie v aplikácii od openDatabase() metóda. Chcem túto databázu použiť v mojej aplikácii, Takže kde ju nájsť v mojej databáze aplikácie a ako sa pripojiť k tejto databáze?

  2. Nepodarilo sa mi tiež zistiť, kde je v mojej aplikácii vytvorená moja databáza?

  3. Chcem vytvoriť pripojenie k databáze a pristupovať k údajom z tabuliek pri zaťažení aplikácia. Viem, že existuje aplikácia na udalosť načítania, ale stále sa to nepodarilo že ..

Mali by sme to vedieťvytvoriť akúkoľvek aplikáciu na akejkoľvek platforme. Ak niekto má nejaké znalosti o vyššie uvedených veciach, potom prosím pomôžte. Bude lepšie, ak niekto poskytne príklad. Čakám...

odpovede:

1 pre odpoveď č. 1

Pre každého, kto má záujem o SO, som na túto otázku odpovedal v Palm Developer Center. Ak chcete vytvoriť databázu pri spustení aplikácie, môžete prepísať metódu pripravenej pre druh.

ready: function(){

// Open the DB
var db = openDatabase("ext:someDB", "1.0", "someDB", 50000);
}

https://developer.palm.com/distribution/viewtopic.php?f=11&t=15996