/ / Ako používať triedy modelov vo webových a webových službách? - json, spring, hibernace, rest, model

Ako používať triedy modelov v webových a webových službách? - json, jar, hibernácia, odpočinok, model

Vytváram ukážkovú aplikáciu pomocou platformy Spring WebMVC, Hibernate a Jersey pre služby REST. Na tento účel som vytvoril dva dynamické webové projekty - jeden pre web, jeden pre službu. Všetky modelové triedy sú definované v projekte webových stránok, pretože sú to tie, ktoré boli odovzdané do zobrazení.

Teraz je všetok môj kód dlhodobého spánku vo webovej službea vyžaduje si tie isté triedy modelu. V súčasnej dobe som tiež vytvoril rovnaké triedy modelu v projekte webových služieb (duplikát kódu). Je to správne ?

Výmena dát prebieha cez JSON (pomocou knižnice GSON), takže zakaždým, keď existuje požiadavka / odpoveď, obnovujem objekty z tohto JSON.

Takto by sa to malo robiť. Všetko funguje perfektne, ale zaujímalo ma, či existuje spôsob, ako by som v ňom mohol používať rovnaké triedy v modeli / webovej službe?

Mal by som použiť tretí projekt, ktorý obsahuje iba modelové triedy a odkazovať na ten istý v oboch projektoch? Bude to stačiť?

odpovede:

0 pre odpoveď č. 1

Prečo nemať jeden projekt iba s backendom a frontendovými modulmi.

Backend obsahuje služby, archívy, správcu transakcií a zdroje údajov.

Čeliť môže mať tak webovú aplikáciu, ako aj webové služby v jednej vojne. Pre MVC a WS môžete použiť dve rôzne koreňové cesty:

  1. web-context / web-app /

  2. web-context / zvyšok /