/ / Doxygen: Vytvorte Makefiles pre Linux z Windows - makefile, doxygen, gnu-make

Doxygen: Vytvorte Makefiles pre Linux z Windows - makefile, doxygen, gnu-make

Opravím niektoré problémy v už existujúcom projekte.V tomto projekte sa dokumentácia generuje pomocou Doxygenu.Pdf dokumentácia je potrebná.

Projekt musí byť spustený na systéme Windows. Používame balík z DDC-I (pre bezpečnostný softvér), ktorý má vlastný príkazový riadok. Tento príkazový riadok "emuluje" (ako cygwin) niektoré príkazy Unixu a nástroje, ako "make" a tu je problém.

Keď vygenerujem dokumentáciu, ktorú vytvorí Doxygenniektoré Makefiles a odkedy som v systéme Windows tento makefiles obsahuje príkaz "del", ale keď zavolám "make clean" z príkazového riadku, dostanem túto chybu:

/bin/sh: del: command not found make: *** [clean] Error 12

K tomu dôjde, pretože príkazový riadok používaZnačka a aspekt typu Unix vidí príkaz "rm" namiesto príkazu "del". Skúsil som rôzne riešenia, ale najjednoduchšie by bolo vytvoriť makefiles pre Linux, aj keď som na Windows. Je to možné?

Vopred ďakujem!

Tu je systém: Doxygen 1.7.4 Windows XP GNU Make 3.81

odpovede:

2 pre odpoveď č. 1

Nie je žiadny spôsob, ako to nakonfigurovať, ale odvtedyverzia 1.8.0 doxygen zapíše make.bat (pomocou del), ktorý môžete použiť v čistom prostredí Windows a makefile (pomocou rm), ktorý môžete použiť v prostredí podobnom Cygwin.