/ / Wordpress miestne stránky intergrate s live stránky - php, wordpress, html5, integrácia

Miestne stránky WordPress INTERGRAM s live stránky - php, wordpress, html5, integrácia

Takže chcem len vedieť, či je to možné, a možno ak je k dispozícii pomoc alebo odkazy na akúkoľvek formu pomoci.

Čo mám / potrebujem : Mám živé stránky, ktoré chcem pomaly začať stavať znova, chcem integrovať svoje lokálne hostiteľské vlastné tému stránky do živej stránky nahrádzajúce oddiel i prestavať.

Tak som si vytvoril vlastnú tému WordPresswebstránka na mojom miestnom mieste a vybudovať časť mojej živej webovej stránky. Je to len preto, že chcem pomaly začať budovať celé živé miesto nad, ale začína na mieste.

Takže teraz chcem integrovať túto časť do môjho živého wordpress stránky? To znamená nahradiť moju aktuálnu sekciu touto novou sekciou.

Je to možné a ako k tomu môžem pristupovať?

Tiež potrebujem vlastné WP tému, aby zostali tak, ako keby som ho nahradil živou sekciou, pretože môj klient môže upravovať stránku na vlastnú päsť s mojou vlastnou témou.

odpovede:

0 pre odpoveď č. 1

pre vývojnové stránky. vyberte si akúkoľvek vec ako svn / git. ak ste nič podobné nepoužili, použite hostované SVN, ktoré je jednoduché. niečo ako assembla / beanstalk.

Jednoducho vložte všetky vaše WP kód do trunk a vytvoriťod neho. neskôr môžete kód zlúčiť s kmeňom. vytvoríte 2 hostiteľov vo vašom lokálnom prostredí na testovanie. kód bude na Vašom živom serveri.