/ / Je možné / hodnoverné napodobniť rozhranie projektového servera MS Project Server 2007? - projektový server

Je možné / prijateľné napodobniť rozhranie projektového servera MS Project Server 2007? - projekt-server

Mám webovú aplikáciu, ktorá spravuje významnýúdajov o projekte. Nechcem používať MS Project Server, už máme serverovú aplikáciu, ktorá je špecifická pre naše potreby, bolo by pekné, keby MS Project 2007 mohol čítať a zapisovať niektoré dáta projektu. MS Project 2007 komunikuje s projektovým serverom cez rozhranie Project Server Interface (PSI), PSI je spoľahlivo dobre zdokumentovaný na msdn ... takže som sa čudoval, či by bolo možné, aby moja webová aplikácia implementovala rozhranie Project Server tak, aby to bolo môže natívne hovoriť s MS Project 2007?

Je to dobrý nápad? Prečo, prečo nie? Urobil to niekto alebo sa o to pokúsil? Existujú knižnice, ktoré by som mohol použiť? Existuje nejaký ľahší spôsob, ako dosiahnuť rovnaký účinok pomocou plánovacieho nástroja iného ako MS Project? To môže byť "trochu ultra ľahký projektový nástroj - ja" m hovorí projekty s 6000 + naplánované úlohy.

Na strane servera beží PHP s Zend Frameworkom a Doctrine 2.

odpovede:

0 pre odpoveď č. 1

Ok, takže emulácia PSI je technicky hodnoverná,ale masívne množstvo práce, a tak nie je praktické. Použitie knižnice Java MXPJ je lepšou voľbou pre prenos dát MS Project do aplikácie a mimo nej.