/ / Ako pripojiť server Power BI Desktop k serveru report servera ssrs - reporting services, ssrs-2008, ssrs-2008-r2, powerbi

Ako pripojiť Power BI Desktop na server ssrs report - report-services, ssrs-2008, ssrs-2008-r2, powerbi

Používam nástroj Report Builder 3.0 na pripojenie k serveru prehľadov SSRS http://mosaic.catex.com/reportserver, Existuje spôsob, ako použiť Power BI na pripojenie k serveru SSRS report?

tu zadajte popis obrázku tu zadajte popis obrázku Vďaka

odpovede:

2 pre odpoveď č. 1

Odpoveď na otázku, ktorá bola pôvodne položená: tam nie je žiadny spôsob, ako pripojiť Power BI Desktop na server SSRS Report Server Power BI Report Server je ďalšia vec, ale vaša otázka predchádza jeho vydanie, takže je veľmi nepravdepodobné, že to, čo sa pýtate.

Power BI Desktop (predpokladám, že to myslíte, keď hovoríte Power BI) a Report Builder (zobrazené vo vašej otázke) sú rôzne nástroje používané na vytváranie rôznych typov prehľadov. Medzi nimi nie je prekrývanie a nie sú zameniteľné.

Neexistuje žiadny spôsob, ako použiť správu SSRS ako zdroj údajov v Power BI (ako alan zmienky), hoci by som neodporúčal robiť to, aj keď to bolo možné.V SSRS 2016 existuje spôsob, ako pripevniť prvky správy SSRS na prístrojovú dosku Power BI Snowlockk zmienky), ale nie som si istý tým, čo máte na mysli"Dashboard" v komentári. Funkčnosť je tiež trochu obmedzená (pretože musíte mať spustenú SSRS 2016 a môžete iba pin pin / gauge / map / elementy obrázkov).

Keď sa pýtate ak niečo sa dá urobiť, je vždy užitočné povedať presne to, čo sa pokúšate dosiahnuť len v prípade, že sa to nedá urobiť tak, ako si sa pýtate, ale môže to byť inak.