/ / TextMate nefunguje s aktuálnymi Ruby / Rails? - rubínové železnice, textmate, rvm

TextMate nefunguje s aktuálnymi Ruby / Rails? - Ruby-on-rail, textmate, rvm

Zúfalo sa snažím získať TextMate (pomocou dronov) Ruby on Rails.tmbundle), keď ma zvýrazní aTermín. Pravdepodobne dokážem zvýrazniť funkciu a typ control-f (^ f), ale keď to urobím, dostanem žltý list plný chýb (nižšie). Každý, kto vie, ako to opraviť? a / alebo lepší spôsob, ako sa rýchlo dostať k prameňu drahokamu?

NOTE: Gem.latest_load_paths is deprecated with no replacement. It will be removed on or after 2011-10-01.
Gem.latest_load_paths called from /Users/meltemi/Library/Application Support/TextMate/Bundles/Ruby on Rails.tmbundle/Support/bin/jump_to_method_definition.rb.72.
NOTE: Gem.all_partials is deprecated with no replacement. It will be removed on or after 2011-10-01.
Gem.all_partials called from /Users/meltemi/.rvm/rubies/ruby-1.9.2-p180/lib/ruby/site_ruby/1.9.1/rubygems.rb:600.
from /Users/meltemi/.rvm/rubies/ruby-1.9.2-p180/lib/ruby/site_ruby/1.9.1/rubygems.rb:423:in `each"
from /Users/meltemi/.rvm/rubies/ruby-1.9.2-p180/lib/ruby/site_ruby/1.9.1/rubygems.rb:423:in `each"
from /Users/meltemi/.rvm/rubies/ruby-1.9.2-p180/lib/ruby/site_ruby/1.9.1/rubygems.rb:587:in `each"
from /Users/meltemi/.rvm/rubies/ruby-1.9.2-p180/lib/ruby/site_ruby/1.9.1/rubygems.rb:586:in `each"
from /Users/meltemi/.rvm/rubies/ruby-1.9.2-p180/lib/ruby/site_ruby/1.9.1/rubygems.rb:586:in `each"
from /Users/meltemi/.rvm/rubies/ruby-1.9.2-p180/lib/ruby/site_ruby/1.9.1/rubygems.rb/deprecate.rb:62:in `block (2 levels) in deprecate"
from /Users/meltemi/Library/Application Support/TextMate/Bundles/Ruby on Rails.tmbundle/Support/bin/jump_to_method_definition.rb:72:in `find_in_gems"
from /Users/meltemi/Library/Application Support/TextMate/Bundles/Ruby on Rails.tmbundle/Support/bin/jump_to_method_definition.rb:108:in `find_method"
from /Users/meltemi/Library/Application Support/TextMate/Bundles/Ruby on Rails.tmbundle/Support/bin/jump_to_method_definition.rb:115:in `find"
from /Users/meltemi/Library/Application Support/TextMate/Bundles/Ruby on Rails.tmbundle/Support/bin/jump_to_method_definition.rb:17:in `initialize"
from /Users/meltemi/Library/Application Support/TextMate/Bundles/Ruby on Rails.tmbundle/Support/bin/jump_to_method_definition.rb:147:in `new"
from /Users/meltemi/Library/Application Support/TextMate/Bundles/Ruby on Rails.tmbundle/Support/bin/jump_to_method_definition.rb:147:in `<main>"

Použitím:

  • TextMate: 1.5.10
  • Rails: 3x (vyskúšané s 3.0.7, 3.1.rc1, 3.1.rc3)
  • RVM: 1.6.20
  • Ruby on Rails.tmbundle: HEAD

Pracoval so systémom Ruby (2.3.x). Ale keď nastavím TextMate TM_RUBY premenná shellu na: /Users/meltemi/.rvm/bin/rvm-auto-ruby v rozšírených predvoľbách systému TextMate podľa tieto pokyny... veci sa zlomili.

odpovede:

1 pre odpoveď č. 1

Mal som rovnaký problém a opravil som ho: Musíte aktualizovať konfigurovanú cestu TextMate na TM_RUBY na rubínovú cestu v RVM, ktorá je kompatibilná. Pre mňa:

.../.rvm/rubies/ruby-1.9.3-p327/bin/ruby

funguje ako kompatibilná verzia Ruby forNapríklad TextMate. Musíte ho nastaviť na explicitný balík Ruby v RVM, pretože inak ho necháte vyzdvihnúť predvolené RVM, čo je pravdepodobne ďalej, ako bolo testované proti TextMate.

postup:

rvm list

Ak chcete vidieť, čo ste nainštalovali, postupujte takto:

which ruby

aby ste videli, čo auto-rubín zdvíha. Potom namiesto toho, čo funguje, vyberte niečo explicitné.


0 pre odpoveď č. 2

používam gemedit alebo gem-open, podľa toho, čo si myslím, že nainštalujem, keď nastavímdo stroja. Pracujú na tento účel celkom dobre, aj keď vidím, aké by bolo pekné, keby sme sa mohli dostať priamo k zdroju jedným kliknutím. Rubymína to tiež robí, ale nie je to zadarmo.