/ / Intergrácia TeamCity s YouTrack - teamcity, youtrack

Integrácia TeamCity s YouTrackom - teamcity, youtrack

Chcel by som integrovať TC a YT spolu. Pripravil som YT, aby som mohol zmeny pripájať manuálne (funguje dobre). Chcel by som to však urobiť automaticky. Navštívil som „Vydanie pripojení sledovačov“ v TC a vyplnil som všetky stĺpce. Myslím, že problém je v TC, pretože nemôžem otestovať pripojenie. TC tlačí: „Chyba: Žiadna cesta k hostiteľovi“

Keď sa pozriem na zostavenie a kliknem na problémový prehliadač, otvorí sa nový panel, na ktorom je YT problém, takže adresa URL vyzerá dobre. Ale v TeamCity Change nie sú žiadne prepojené zostavenia.

Čo môže byť zle? Niektoré užívateľské role? Alebo port servera? Alebo sú moje očakávania týkajúce sa funkčnosti nesprávne?

odpovede:

0 pre odpoveď č. 1

Aby ste videli zmeny vo YouTracku, musíte nakonfigurovať integráciu YouTracku s TeamCity. Integrácia TeamCity s programom YouTrack umožňuje otvárať problémy s programom YouTrack a pridáva karty „Issue Log“ do programu TeamCity.

Dôvod, prečo možnosť „Testovať pripojenie“ nemusí fungovaťje to, že test sa vykonáva zo servera servera TeamCity na server YouTrack. Je to potrebné na zobrazenie podrobností o probléme pri umiestnení ID problému a na stránkach protokolu problémov.