Dropbox Android Sync API - Android, dropbox-api

Аз използвам този API, за да чета Excel файл от Dropbox.Четох файла и запазих редове в ArrayList.След това затворих потока (dbxFile.close ()).

Това работи добре, но тези съобщения в дневника се появяват много пъти, когато вече съм изтеглил файла и правя друга напълно различна задача.

libDropboxSync.so(sync) sync.c:80: calling /delta...
com.dropbox.sync.android.NativeHttp Sending HTTP POST
com.dropbox.sync.android.NativeHttp HTTP POST status 200
libDropboxSync.so(sync) sync.c:86: handling /delta responses...
libDropboxSync.so(api) api.c:511: processed 0 delta entries: 0.000032 sec
libDropboxSync.so(sync) sync.c:209: sync done
...

Нормално е? Предполагам, че Dropbox иска да разполага с най-новата версия на файла, но тези съобщения се появяват и се появяват и не изглежда да спират.

Благодаря.

Отговори:

0 за отговор № 1

Sync API редовно извлича делта от Dropbox, за да поддържа синхронизираното локално и дистанционно копиране. Очаква се да виждате опити за синхронизиране.


0 за отговор № 2

е това помага?

Трябва да избягвате отварянето на файлове или слушателитерегистрирани, докато приложението ви не е на екрана. И двата са загатвания за приложния програмен интерфейс (API) за синхронизиране, които активно гледате за промени, и ще го накарате да се актуализира по-често във фонов режим, който консумира енергия. Използвайте метода onPause (), за да премахнете слушателите и да затворите файловете, след което използвайтеResume (), за да ги възстановите, ако е необходимо.