/ / FragmentActivity onCreateView - Android, Android-фрагментиране

FragmentActivity onCreateView - Android, Android-фрагментираща активност

Опитвам се да използвам библиотеката за съвместимост с Android(или сега се нарича библиотека за поддръжка) v4 за устройства с предна структура на андроид. Разбирам, че вместо да използвам фрагмента, трябва да използвам класа FragmentActivity. Според всички уроци, които мога да намеря, мога да използвам onCreateView метод, както в класа Fragment:

публичен преглед на onCreateView (LayoutInflater inflater, контейнер на ViewGroup, пакет savedInstanceState)</ Силен>

Обаче, методът onCreateView в FragmentActivity изглежда различен. Наследникът е:

публичен Вижте onCreateView (име на стринг, контекст, атрибут AttributeSet)</ Силен>

Тази версия всъщност е посочена в референтната за Android на класа FragmentActivity.
Изглежда всички уроци, които мога да намеря, не казвам товаразликата и всички го наричат ​​в класа "Фрагмент". Има ли нещо погрешно тук, че би трябвало по някакъв начин да се обадя на версията клас onCreateView на фрагмента?

Отговори:

6 за отговор № 1

Мисля, че това не е наред:

Разбирам, че вместо да използвам фрагмента, трябва да използвам класа FragmentActivity.

Трябва да използвате класа FragmentActivity, означен с клас на активност. В класа FragmentAcivity достатъчно е да преименувате метода onCreate.


4 за отговор № 2

FragmentActivity и Activty са еднакви. FragmentActivity е за версия (под 4), която поддържа Fragment с помощта на android.support.v4.jar. За версии от 4 няма FragmentActivity .. може да го проверите. Фрагментната активност е за извикване на Фрагменти .. така че не трябва да разширява Фрагментна активност, когато се създаде ф фрагмент. Фрагментите са част от FragmentActivity.u могат да имат повече фрагменти. за ur съмнение: проверете това http://developer.android.com/reference/android/app/Activity.html#onCreateView%28android.view.View,%20java.lang.String,%20android.content.Context,%20android.util.AttributeSet%29


2 за отговор № 3

Малко сте се прехвърлили. Фрагментът все още е фрагмент. Дейността става FragmentActivity. Погледнете примерния код, който се предлага с библиотеката за съвместимост с Android. По-специално вижте FragmentLayoutSupport.java.


0 за отговор № 4

Просто изтрийте генната си папка ... работи за мен