/ Неизвестен проблем с услугите на Google Play

Неизвестен проблем с услугите в Google Play - Android, затъмнение, google-drive-sdk, google-play-services

Опитваме се да създадем примерните проекти за google drive на нашия таблет (Hannspad SN14T71BUE). Досега сме опитвали бърз старт на проекта и примерния проект, включен в услугите на Google Play APK.

Зададохме услугите на Google Play за T (http://developer.android.com/google/play-services/drive.html). Зададох нашия профил да бъде регистриран разработчик в Google, а нашите проекти се споменават в раздела за консолни данни на разработчика.

Разработваме с използване на Eclipse IDE и не можемизползвайте USB отстраняване на грешки, тъй като няма драйвери за поддръжка на нашия таблет. Ние можем да експортираме проектите като подписани apks и да ги инсталираме добре, но когато стартираме приложенията, получаваме съобщението "Неизвестен проблем с услугите на Google Play".

Изтрихме таблета и го възстановихме до фабричните настройки, заредихме нашия google акаунт и добавихме google play услуги към таблета отново и отново, но все още продължаваме да получаваме същото съобщение.

Отговори:

1 за отговор № 1

Таблетът Hannspad SN14T71BUE еAndroid-съвместим, но всъщност не е Android. Това означава, че не се предлага с GMail, Google Maps, Play Store или Google Play Services (който се доставя чрез Play Store).

Услугите на Google Play са ограничени само до Androidустройства. Изглежда, че сте опитали страничното зареждане на услугата (вероятно когато сте получили съобщения в съответствие с "Google Play Services не се поддържа на това устройство"), но това няма да работи.