/ / Java аплет с JOGL и / или LWJGL - с туземци за всяка ОС - java, opengl-es, applet, jogl, lwjgl

Java аплет с JOGL и / или LWJGL - с местните за всяка OS - java, opengl-es, applet, jogl, lwjgl

В момента разработвам аплет за някои неща от OpenGL ES, но не съм сигурен как мога да се справя с туземците, които се предлагат с JOGL и / или LWJGL.

LWJGL разполага с хубав аплет за зареждане, който може да заредибуркани (съдържащи местните) по интернет. Предимството на LWJGL е, че разполага само с нативен пакет за всяка платформа, а не един за 32-битов и 64-битов. Недостатък е, че LWJGL не поддържа OpenGL ES, той просто поддържа OpenGL (поправете ме, ако греша).

Така че смятам да използвам програмата за зареждане на аплети от LWJGL, новнедряване на OpenGL ES с JOGL. Големият недостатък е тук, че нямам идея как мога да променя туземците за 32-битови и / или 64-битови. Апликаторът на аплети взема само един буркан за местните хора, а местните хора имат същото име, така че не мога да създам пакет, който има 32-битова и 64-битова поддръжка.

Опитът да стартирате 32-битовите туземци в моя 64-битов Ubuntu не работи, той се срива с грешката на грешен заглавие във файловете ... толкова грешна версия, предполагам.

Нямам идея как мога да реша този проблем.

Отговори:

2 за отговор № 1

можете да намерите пример с кратко описание за JOGL 2 на http://jogamp.org: http://jogamp.org/jogl-demos/www/applettest-jnlp.html (Вътрешното разгръщане на lib се обработва автоматично, ако използвате предоставения jnlp)