/ Проблемът с Apache Cassandra - Java, Apache, Cassandra

Проблемът с Apache Cassandra - java, apache, cassandra

Опитвам някои примери на Apache Cassandra и бих могъл да стартирам сървъра, преди да се обадя на файла cassandra.bat. Не промених нищо умишлено, но сега Касандра няма да започне.

Потърсих в интернет съобщението за грешка „Можехне намери основния клас: FilesApache. Програмата ще излезе. "И установи, че може да има място в системната променлива, наречена. Знаете ли за подходящо решение за тази грешка?

Благодаря предварително!

E. SABAN

° С:Файлове на програматаApache Cassandrabin> cassandra Стартиране на Cassandra Server Изключение в нишката "main" java.lang.NoClassDefFoundError: FilesApache Причинена от: java.lang.ClassNotFoundException: FilesApache на java.net.URLClassLoader $ 1.run (URLClassLoader.java:202) на java.security.AccessController.doPrivileged (естествен метод) на java.net.URLClassLoader.findClass (URLClassLoader.java:190) на java.lang.ClassLoader.loadClass (ClassLoader.java:307) на sun.misc.Launcher $ AppClassLoader.loadClass (Launcher.java:301) на java.lang.ClassLoader.loadClass (ClassLoader.java:248) Не можа да се намери основният клас: FilesApache. Програмата ще излезе.

Отговори:

3 за отговор № 1

Може би имате място в Cassandra-Installation-Dir? Къде го инсталирахте? Текущите Run-Scripts имат проблеми с Windows, ако директорията, в която сте разархивирали файла, е получила интервал в него.

Може би вашият JAVA_HOME е грешен? Отворете конзола (Start -> Run -> cmd) и въведете

echo %JAVA_HOME%

?