/ / Разширете Fancybox в iFrame навън - javascript, jquery, iframe, fancybox, lightbox

Разширете Fancybox в iFrame навън - javascript, jquery, iframe, fancybox, lightbox

Тук съм заседнал в проблем. Имам fancybox вътре в iFrame и работи нормално, но имам нужда да се разшири извън iFrame, така че да може да запълни целия екран (искам да кажа, че го разширявам).

Някой знае ли как да го направи?

Отговори:

8 за отговор № 1

Ако и страницата, и вградената рамка са в един и същ домейн, можете да отворите прозореца fancybox в родителя от вътрешната рамка на вградената рамка. Разгледайте демонстрацията.

Родителски прозорец (съдържа скрипт fancybox, css и iframe)

<iframe src="child-page.htm" height="250" width="500"></iframe>

Дете (съдържа скрипт за извикване на fancybox в родителя)

$("a").click(function() {
// target the parent window (same domain only)
// then call fancybox in the parent
// You can add any HTML you want inside the fancybox call
window.parent.$.fancybox("<img src="/images/http://farm5.static.flickr.com/4058/4252054277_f0fa91e026.jpg" height="333" width="500">");
});

0 за отговор № 2

Това не е възможно. Вътрешните рамки са независими страници и могат да взаимодействат само с родителя чрез JavaScript, а дори и тогава това е сенчесто поведение.

Вашият fancybox не може да се разширява от вградената рамка, независимо от това, което правите, но с някаква работа можете да се свържете с някой от родителската страница чрез JavaScript.

Тази публикация ще отговори на въпроса ви и в двете посоки (родител -> iframe, iframe -> родител): Извикване на JavaScript кода във вградена рамка от родителската страница

Като странична бележка, ако фронтовете са паднали от мода преди около 5 години. Аз ги избягвам във всяка нова продукция.

Наздраве. :)