/ / Отдалечено отстраняване на грешки в браузъра на Android - javascript, android, html5, отстраняване на грешки, отстраняване на грешки

Отдалечено отстраняване на грешки в браузъра Android - javascript, android, html5, отстраняване на грешки, отдалечено отстраняване на грешки

Съжалявам за въпроса.

Аз създавам Phaser игри за мобилни устройства, използващи уеб браузъри.

Мога дистанционно отстраняване на грешки на моя Android устройство използванеGoogle Chrome браузър на андроид устройството ми също е подобен на Mozilla Firefox Browser и проверява дали има някаква грешка в javascript / html / css с помощта на десктоп програмистите на браузъра.

Ето какво следвам, за да използвам отдалечено отстраняване на грешки за chrome https://developer.chrome.com/devtools/docs/remote-debugging

Тук за Mozilla Firefox

https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Tools/Remote_Debugging/Firefox_for_Android

Вече е инсталиран SDK за Android

Аз съм в момента се развива на Windows платформа. Използване на XAMPP

Но аз искам да тествам сега моето приложение на родния браузър на android телефони ми дава трудно време да го направя. и нямате представа как да го направите.

Ако някой го е правил преди ... Моля ви, споделете знанията си как да го направите и го направете лесен и удобен за себе си с дистанционно отстраняване на грешки с роден Android браузър.

Благодаря предварително

Отговори:

1 за отговор № 1

Добре, това ще работи само ако разполагате с локална версия на уебсайта ... и телефонът ви трябва да е свързан към същата мрежа.

За справка използвах този уебсайт: http://www.broken-links.com/2013/06/28/remote-debugging-with-weinre/

Първо, ще трябва да инсталирате NodeJS като weinre е NodeJS приложение.

След като инсталирате Node, можете да използвате NPM, за да инсталирате weinre.

npm install -g weinre

След това стартирате weinre сървъра на вашата локална машина

weinre --boundHost -all-

След това поставете следния код в уеб страницата си, която искате да отстраните грешки. промяна your_private_ip на частния IP на вашия локален сървър. Вероятно започва с 192.168.x.x.

<script src="http://your_private_ip:8080/target/target-script-min.js#anonymous"></script>

Сега на работния плот отидете на http://localhost:8080/client/#anonymous за да видите уеб инспектор в уеб стил.

Трябва да видите нещо подобно:weinre ui

Сега можете да използвате другите раздели като Конзолата, за да видите конзолата на JavaScript или елементите, за да разгледате стилистиката им и т.н. ... точно както на хром или firefox.


0 за отговор № 2

Не знам дали все още се нуждаете от помощ, но за тези, които имат тези проблеми, могат да опитат това, това ми помогна:

Направете точно същото нещо като вас, за да отстраните грешкатаот google chrome, в раздела "chrome: // инспектирайте / # устройства" потърсете това: WebView в com.android.browser (Версия / 4.0 Chrome / 30.0.0.0) (в моя случай използвам huawei p7 )вижте изображението

Съжалявам за моя английски