/ / Wordpress показват резултати от запитване - php, wordpress

Wordpress показва резултати от заявки - php, wordpress

Аз съм доста нов в Wordpress и искам да се обадя на шаблон, за да покажа резултатите от моите запитвания, които съм написал в theme.php:

$quotes = get_posts(array("post_type"=>"post", "orderby"=>"title", "order"=>"ASC", "meta_value" =>$criterion));

Имам резултата и страницата с шаблона, но не знам как да ги изпратя до конкретния шаблон. Как мога да извикам шаблон и да изпратя котировки, например за call_template (template_name, $ quotes)

Отговори:

0 за отговор № 1

Трябва само да го направите във функция, връщайки $ quotes, като се уверите, че functions.php е включен (ако вече не е) и след това извикате функцията?

Освен ако не сте планирали да го свържете с друга функция за WordPress.


0 за отговор № 2

ако просто се опитвате да го покажете на някоя страница, отколкото просто да направите шаблон на страница и заявка към нея и да поставите цикъл на wordpress have_posts (), трябва да се обърнете към шаблона herirachy https://developer.wordpress.org/themes/basics/template-hierarchy/

и ще знаете кой php файл от директорията на темата се зарежда от дадената страница. или пък има интересен плъгин, който да знае кои шаблони са включени на дадена страница, този плъгин https://developer.wordpress.org/themes/basics/template-hierarchy/