/ / Как да актуализираме Pandas от Anaconda и е възможно да използваме затъмнение с това последно? - питон, затъмнение, панди

Как да актуализирате Pandas от Anaconda и е възможно да използвате затъмнение с това последно? - питон, затъмнение, панда

Инсталирах Python чрез Anaconda използвайки doc на http://www.kevinsheppard.com/images/0/09/Python_introduction.pdf и моята версия на Pandas е 0.13.1.

Въпреки това, тъй като в момента имам някакъв проблемтази версия (няма възможност наистина да се изчисли средното използване на resample с DataFrame) бих искал да знам как мога бързо да ъпгрейд моята версия до 0.14.

Използвам за работа с "Python за анализ на данни отУес МакКинни "но бих искал да знам дали няма да си струва да се използва затъмнение за отстраняване на грешки (дори ако има грешки с някаква версия за затъмнение за инсталиране на PyDev) и как мога да го използвам съвместно с анаконда без конфликт.

Отговори:

28 за отговор № 1

Просто въведете conda update pandas в предпочитаната от вас обвивка (в Windows, използвайте cmd). Разбира се, можете да използвате Eclipse заедно с Anaconda, но трябва да посочите Python-Path (този в Anaconda-Directory). Виж това документ за подробна инструкция.


4 за отговор № 2

Отговорът по-горе не работи за мен (python 3.6, Anaconda, pandas 0.20.3). Той работи с

conda install -c anaconda pandas

За съжаление не знам как да помогна с Eclipse.