/ / Как да използваме персонализирани библиотеки и приложения на python в Google App Engine? - питон, google-app-engine, django-nonrel

Как да използваме персонализирани библиотеки и приложения в Python в Google App Engine? - Python, Google-app-engine, django-nonrel

Бих искал да знам как да инсталирам и използвам библиотеки на трети страни и / или приложения в django nonrel в Google App Engine?

Понастоящем моето уеб приложение използва django-nonrel и бих искал да инсталирам някои налични библиотеки в github:

Обикновено библиотеките изискват инсталация чрез командата pip или easy_install:

$ pip install django-social-auth

Как мога да инсталирам или използвам библиотеки в Google App Engine?

Примерна структура на приложението:

myapp/
lib/
django-social-auth/
app.yaml
index.yaml
main.py
views.py

Отговори:

4 за отговор № 1

Поставете желаната библиотека в корена на приложението сипът (същото място като app.yaml). Вие ще трябва да направите това (или вариант), така че всички файлове на вашата библиотека да бъдат качени на сървърите на App Engine, когато ги внедрите.

Една от най-често срещаните варианти за това е да поставите символи във вашите библиотеки в основния път на приложението. Ето някои вариации:

  1. Използвайте pip, за да инсталирате django-social-auth, и създайте symlink myapp / social_auth, за да посочите мястото, където е инсталирана социалната auth.

  2. Изтеглете източника от github и копирайте папката social_auth директно в папката myapp.

  3. Синхронизирайте github repo за django-social-auth и създайте symlink myapp / social_auth, за да посочите мястото django-social-auth / social_auth.