/ / Използване на PIP в Azure WebApp - python, django, azure, pip, azure-web-sites

Използване на PIP в Azure WebApp - питън, django, azure, pip, azure-web-sites

Аз съм съвсем нов за Azure и се опитвам да накарам Django WebApp да работи. Качих файловете чрез FTP, но Azure не ми пуска requirements.txt.

Така че аз потърсих малко и разбрах, че можете да инсталирате requirements.txtс пип.

Обратно в Azure, PIP не изглежда да работи, нито в конзолата, нито в KUDU CMD, нито в KUDU powershell.
Когато се опитвам да инсталирам PIP чрез Python, първо казвам, че вече е инсталирана по-стара версия. Когато Python се опитва да надстрои PIP, няма достъп до папката, която трябва да редактира.

Чудех се как мога да използвам PIP в лазурно.
(Ако знаете отделен начин за инсталиране на requirements.txt моля, кажете, защото това е начина, по който първоначално стигнах до този момент.)

Отговори:

1 за отговор № 1

Въз основа на моето разбиране, мисля, че искате да създадете виртуална среда за Python и да направите инсталиране на пакет requirement.txt за Django WebApp и има някакъв проблем.

За Django на Azure WebApp препоръчвам да създадете предварително инсталирано WebApp Django от галерията на стария портал Azure.

Съгласно официалния документ на Azure, обаче, не можете да инсталирате някои пакети, като използвате pip, моля, вижте тези случаи по-долу.

Някои пакети може да не се инсталират с pip при стартиранена Azure. Може просто да е, че пакетът не е наличен в индекса на пакета Python. Възможно е да се изисква компилатор (компилаторът не се предлага на машината с уеб приложението в Azure App Service).

Но можете да се обърнете към официалния документ за отстраняване на проблеми, за да се справите с този проблем https://azure.microsoft.com/en-us/documentation/articles/web-sites-python-create-deploy-django-app/#troubleshooting---package-installation.


1 за отговор № 2

Опитали ли сте да надстроите pip с easy_install? Следното работи за мен в конзолата Azure kudu:

python -m easy_install - подновяване - използвайте пип


1 за отговор № 3

Няма да можете да надстроите пипката на уеб адреса си Django, защото няма да имате достъп до системни файлове.

Вместо това можете да надстроите pip на вашето virtualalenv, което можете да направите, като добавите линия в deploy.cmd файл, преди да инсталирате command.txt команда.

envscriptspython -m pip install --upgrade pip

Не забравяйте да не надстройвате pip с пип (env / scripts / pip), но ще деинсталирате глобалния пип.


0 за отговор № 4

Предлагам ви да използвате Visual Studio 2013/2015, за да управлявате проекта си Django. Можете да получите общност за Visual Studio 2015, която е безплатна, и да инсталирате PTVS 2.2 за нея.

С PTVS можете да създадете виртуална среда с вашия requirement.txt, и внедрете проекта си с Visual Studio. Понякога просто не можете да инсталирате някои Python пакети поради проблем с компилатора (някои пакети изискват по-ниска версия на компилатора). Следователно, по-добре е да ги компилирате във вашата машина и да разгърнете виртуалната среда в Azure Website.

Вижте повече подробности Django и SQL Database на Azure с Python Tools 2.2 за Visual Studio


0 за отговор № 5

Можеш да използваш pip като промените пътя в конзола към Python27 / Scripts

cd D:Python27Scripts