/ / Не мога да активирам / импортирам Bootstrap в моята Ruby on Rails приложение - рубинка на релси, рубин, twitter-bootstrap, sass, rubygems

Не мога да активирам / импортирам Bootstrap в моята Ruby on Rails приложение - рубинка на релси, рубин, twitter-bootstrap, sass, rubygems

Опитвам се да импортирам / активирам bootstrap в моето приложение Ruby on Rails. Аз добавих@import "bootstrap-sprockets"; следван от @import "bootstrap"; линии към моя application.css.scss файл и го запазих. Аз също добавих gem "bootstrap-sass", "3.3.1" към моя Gemfile. След това започнах рестартирането на сървъра си. Когато стартирам приложението от моя браузър, няма да се появи, че се прилага bootstrap sass / css. Мога да кажа, защото шрифтът никога не се е променил и bootstrap navbar, който добавих, не изглеждат правилни. Опитах да затворя браузъра си и да започна отначало и да се опитам да стартирам връзката от друг браузър, но това не помага.

Отговори:

0 за отговор № 1

Във файла със скъпоценни камъни:

gem "bootstrap-sass"

Вътре в конзолата си

bundle install

app> assets> stylesheets> application.css

@import "bootstrap-sprockets";
@import "bootstrap";

И накрая, преименувайте файла от application.css да се application.css.scss и рестартирайте сървъра си. (Не забравяйте да добавите и JavaScript.)


0 за отговор № 2

Просто добавете bootstrap.css файловете в активи и същото важи и за .js файловете. След това трябва да работи без да инсталирате скъпоценни камъни. Това е най-добрият вариант, тъй като можете да актуализирате файловете си с нови версии, когато пожелаете.