/ / Издаване с паралелно изпълнение с Selenium Grid за Webdriver + TestNG - селен, webdriver, testng, селен-мрежа

Проблем с паралелно изпълнение със Селен Мрежа за Webdriver + TestNG - селен, webdriver, testng, селен-мрежа

Опитвам се да настроя паралелно изпълнение на Webdriver с паралелен механизъм Webdriver Hub и TestNG. Аз съм изправен пред проблем с конци

Имам този клас, който разширява TestBaseSetUp,която има BeforeMethod и AfterMethod и е настроена да се изпълнява винаги. За паралелно изпълнение на webdriver исках да използвам ThreadLocal, но методът @Test и @ Преди / @ След са в различна нишка. Така че, ако задам webdriver като ThreadLocal в моя TestBaseSetUp, и се опитайте да получите в моя метод за тестване, той връща нула.

public class TestCheck extends TestBaseSetUp {
@Test
public void test(){
System.out.println("Thread in test " + Thread.currentThread().getId());

} }

Имаме ли начин, така че @Test също да е в същата нишка като метода @ Преди / @ След

Отговори:

0 за отговор № 1

@Manish_pat

Обърнете внимание на този мой блог: https://rationaleemotions.wordpress.com/2013/07/31/parallel-webdriver-executions-using-testng/ Идеята е да се отдалечите от разчитането на конфигметоди за инстанциране на уеб драйвери в модел, задвижван от слушател на TestNG, при което обектът webdriver е създаден от рамките на предиInvocation () и се унищожава в afterInvocation (). TestNG гарантира, че предиInvocation (), @Test и afterInvocation () винаги ще се изпълняват в една и съща нишка. Така че сега можете да продължите напред и да работите с ThreadLocal тук.


0 за отговор № 2

опитахте ли

    @Test(singleThreaded=true)

На ниво клас. така че всички методи за изпитване в този клас да се изпълняват на една и съща нишка. тук е пример

Благодаря ти, Murali